Maamajandus

Andri-Peedo talu loob ideaalse kitsejuustu



“Tuleme iga päev hea meele ja õhinaga tööle,” teatavad Linda Pajo ja Kermo Rannamäe oma uues kitselaudas.
“Tuleme iga päev hea meele ja õhinaga tööle,” teatavad Linda Pajo ja Kermo Rannamäe oma uues kitselaudas.Anni Õnneleid

Linda Pajo ja Kermo Rannamäe toodavad moodsas Andri-Peedo kitsetalus toorpiima, toovad peagi Eesti turule kitseliha ning otsivad täiusliku maitsega kitsejuustu.

Edasi lugemiseks logi sisse, telli ligipääs kogu sisule või osta artikkel
0.99 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare