Andri-Peedo talu loob ideaalse kitsejuustu



“Tuleme iga päev hea meele ja õhinaga tööle,” teatavad Linda Pajo ja Kermo Rannamäe oma uues kitselaudas.
“Tuleme iga päev hea meele ja õhinaga tööle,” teatavad Linda Pajo ja Kermo Rannamäe oma uues kitselaudas.Anni Õnneleid

Linda Pajo ja Kermo Rannamäe toodavad moodsas Andri-Peedo kitsetalus toorpiima, toovad peagi Eesti turule kitseliha ning otsivad täiusliku maitsega kitsejuustu.

Päevalehel on sellel nädalal sünnipäev ja selle puhul pakume terve nädala sünnipäevahindasid!
0.99 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
Kingime koos kõigile Eesti vähihaigetele võimaluse elada!
Annetama
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare