Lisaks Peri POÜ juhtimisele on Heli Sadama juhtida ka Põlva Agro, Miiaste POÜ ja Hummuli farmide loomad. Kokku on 5500 looma ja töötajaid mitme firma peale 70-80 inimest.

Huvipakkuvad on ka tuntud Mooste kandi linakasvataja Kalju Paalmani ettevõtmised. Kalju Paalman on üks tuntumaid linakasvatuse entusiaste ja selle ala propageerijaid. Lina kasvatab ta koos poegadega praegu umbes 30 ha-l Mooste vallas Põlvamaal. Ettevõte tegutseb Linaagro OÜ nime all, firmas on ka oma õlipress, kust linaseemnete pressimise teel saab nii õli kui linakooki. Samuti tehakse ka oma veskis linajahu, mis lastakse tellimustööna pakendada. Peremees kiidab linaõli tervislikkust: linaõli tarvitamine tugevdab immuunsüsteemi, ennetab vähkkasvajaid ja veresoonkonna haigusi. Linaagro OÜ linajahu ja -õli on müügil loodustootena apteekides üle Eesti.

Pärastlõunal jõutakse Tartumaale Habemiku tallu, kus peremees Romet Rässa kasvatab teravilja. Maad haritakse üle 1000 ha, põldudel kasvab lisaks teraviljale ka raps. Vili müüakse põllumeeste tulundusühistule Kevili, samuti aktsiaseltsile Tartu Mill.