Velleste meelest oli konverentsil mitmeid huvitavaid teemasid, eriti sügava mulje aga jättis talle Põhja-Prantsusmaa kaunis loodus. Samuti oli tema sõnul huvitav näha Prantsuse farme.

Põllumajanduse keeruline hetkeolukord on tekitanud vajaduse aruteludeks teemadel, mis on olulised liha- ja piimasektori jätkusuutlikuks arenguks ning nii peeti konverentsil nõu olukorra üle ja heideti pilk tulevikutrendidele. Põhirõhk oli põllumajandusliku tootmise efektiivsuse suurendamisel, turustamisel ning kasumlikkuse tagamisel.

Konverentsil esines 20 lektorit ja rahvusvahelist põllumajandussektori liidrit. Esitleti ka Alltech´i uut farmimänedžmendi programmi EPS (efektiivsus= produktiivsus + jätkusuutlikkus), mis annab põllumeestele hea ülevaate farmi kuludest ja aitab neil tõhusamalt majandada. Tänaseks on Eestis alustanud selle programmi kasutamist juba kaks farmi  ning praeguses olukorras on see hea abimees tootmise efektiivsemaks muutmiseks.

Konverentsil osalenutel oli võimalus külastada kaht Prantsusmaa piimafarmi – Saint Hippolyte Manorit ja Earl Deux Sabots piimafarmi.

Järgmine Alltech Global Dairy and Beef konverents toimub juba järgmise aasta maikuus USAs, Lexingtonis.