Ettevõtte kasutuses on ligemale 600 ha põllumaad ja lisaks piimakarjale on ligemale 120 noorlooma, 50 lihaveist, 80 küülikut, 35 lammast, 11 kitse ja alla 100 kodulinnu, kirjutab Saarte Hääl.

Maailma piimatootjaid tabanud kriisist loodab Raimond välja tulla ka madalate tööjõukulude ja loomade müügist saadud tuluga. Ettevõttes on lisaks Ellikule vasikatalitaja, kaks karjakut, kaks traktoristi ja raamatupidaja.

Raimondi pärusmaa on lehmade lüpsmine, vasikate ilmaleaitamine, agronoomi ja zootehniku ülesanded ning PRIA paberite täitmine. Piima omahind on 29 senti kilo, tööstus maksab kilo eest 21 senti ja sellestki läheb veel transpordikulu maha. Kahjumit aitab katta pullvasikate müük välismaale, põlluharimise teenustööd ja heinamüük.

Raimondi tööpäev algab esimese lüpsiga kell 2.30 ja lõpeb hilisõhtul kella 23–24 paiku. Tööpäeva sisse mahub 150 looma lüpsmine kahel korral, torude pesemine, loomade söötmine jmt. Kui mõni loom juhtub poegima, pole Raimondil raske olukorda niigi napist uneajast kontrollimas käia.