09.11.2017, 00:00
Ahjal tehakse lihaveise- ja ulukilihast suupoolist
Endisest Luha Lihatööstusest sai Liivimaa Lihasaaduste Wabrik ja sortiment muutus tundmatuseni.
FOTO:
Tööstuse üks omanikke Katrin Noorkõiv tunnistas, et sattus sellesse rolli olude sunnil. Nimelt on nad koos Airi Külvetiga vedanud MTÜd Liivimaa Lihaveis, pakkudes ja tutvustades nii restorani- kui ka kodukokkadele lihaveiseliha. Lihalõikuse teenust osteti Adaveres asuvalt ettevõttelt kuni ühe saatusliku päevani.
“Meid pandi sundolukorda ja öeldi, et meile ei ole enam võimalik teenust pakkuda,” meenutas Noorkõiv. “Oli kaks varianti – kas lõpetada ära või mõelda, mis saab edasi. Poekettidega olid müügilepingud sõlmitud, nii et hakkasime ringi vaatama, kas on võimalus endale tehas soetada.”
Oled juba tellija?