Tänu tarkvara, andurite, farmijuhtimistoe ja muude võimalustega seotud uutele valikutele saavad piimakarjakasvatajad keskenduda konkreetselt oma isiklike ärieesmärkide täitmisele.

Lüpsiroboti individuaalne konfiguratsioon on loodud piimakarjakasvataja ärialaste teadmiste ning Lely põhjalike teadmiste ja suurte kogemuste põhjal automaatse lüpsi vallas. Lely on neid teadmisi ja kogemusi kogunud peaaegu kahekümne viie aasta jooksul tuhandetest farmidest kogu maailmas. Piimakarjakasvatajate ja Lely teadmiste kombineerimine võimaldab luua ning pakkuda iga farmi jaoks individuaalseid tooteid ja parimaid võimalikke tulemusi.

Lely Astronauti uus tootevalik on saadaval alates 2016. aasta 1. märtsist riikides, kus see toode on kaubanduslikult kättesaadav.

Lisateavet leiate eesti keeles aadressil: myastronaut.lely.com

Teave Lely Groupi kohta
1948. aastal asutatud Lely suunab kõik oma jõupingutused klientidele põllumajanduse jätkusuutliku, tulusa ja nauditava tuleviku loomiseks. Lely on ainus ettevõte maailmas, mis pakub põllumajandussektoris täielikku toodete ja teenuste valikut alates söödakoristustehnikast kuni automaatsete söödasüsteemide, lauda koristusseadmete ja lüpsirobotiteni. Lely töötab välja ka ärikontseptsiooni energiasäästliku tegevuse pakkumiseks piimasektoris. Lely on olnud aastaid automaatsete lüpsisüsteemide tootjate hulgas juhtival kohal. Tänu rohkem kui 65 aasta jooksul kogutud teadmistele põllumajandustsükli kohta hoiab ettevõte kindlat positsiooni söödakoristustoodete vallas. Lely Group tegutseb rohkem kui 60 riigis ja annab tööd ligikaudu 2000 inimesele.
Lisateave: www.lely.com

Jaga
Kommentaarid