Verena Rappaport on arendanud ettevõtete turundust, mille käibed ulatuvad mitmekümnetesse miljarditesse eurodesse ja töötajate arv ületab 100 000 piiri. „Verena Rappaport’i liitumine ei suurenda mitte ainult VitalFields`i rahvusvahelist nähtavust, vaid on ka hea tõestus, et Eesti väikesed ja edukad ettevõtted suudavad tööandajana olla atraktiivsed oma valdkonna rahvusvahelistele tipptegijatele. Meie jaoks on see kinnitus, et oleme õigel teel,“ sõnas maailmas kanda kinnitanud põllumajandustarkvara pakkuva VitalFields`i kaasasutaja ja tegevjuht Martin Rand.

“Minu jaoks tähendab Eesti ettevõttega ühinemine suurt iseseisvust," leidis Verena Rappaport. "Võrreldes suurte gigantidega mujal maailmas on mul siin rohkem tegevusvabadust ning see on suur ahvatlus ja privileeg igale professionaalile. Julgustan siinseid ettevõtteid antud aspekti oma rahvusvahelises värbamistegevuses rõhutama.”

Olles aastaid tegutsenud põllumajandusvaldkonnas ning omades antud valdkonnas ka doktorikraadi peab Rappaport Eesti tubli idufirma kiiresti kasvava eduloo põhjuseks tema kõrgtasemel tehnoloogiat ja sügavat huvi sihtrühma igapäevaste murede vastu.