Falconi isa on RA ex Ramanov, ema Ladyhawk, emaisa Lavallo, emaema Adõgeja. Ra on Eestis hästi tuntud nii spordis kui aretuses ja tunnustatud ka Soomes. Ladyhawk oli mõnda aega Rein Pilli võistlushobune, paistis silma väga keerulise hingeeluga - on neid, kes mäletavad, kuidas Pill ei saanud temaga otse platsile sõita, vaid pidi minema tagurpidi, ning tegi ilusa sõidu.

Falcon sattus Mehhikosse kui sealse rahvuskoondise liige koolisõidus Jose Luis Padilla otsis noort ja andekat, Suure Auhinna jaoks eeldusi omavat hobust, ja soomlanna Nina Jaakkola, kes elab ja tegeleb hobustega Mexico City's, soovitas pärast Saksamaa oksjonite muinasjutuliste hindadega tutvumist käia parem ära Soomes. Seal leitigi seni takistussõidus võistelnud Falcon.

Padilla sõnul kulub  hobuse viimiseks St. Georg'i tasemele paar aastat ja seni ta ühtegi võistlust ei tee. Kunagi peaks nad aga jõudma Mehhiko koondisesse ning olema valmis võistlema Grand Prix tasemel.

Enne Mannerheimi on Eestist Mehhikosse jõudnud siin 45 järglast andnud belgia soojavereline täkk Terror, kes viis 2006. a Milanos Maailma Karika finaalis Gunnar Klettenbergi ratsuna Eesti lipu kõrgeimasse masti võiduga võistluses hüppe võimsusele.

Allikas: Oma Hobu 2/2009.