Maamajandus

Eesti teadlane: katseklaasiliha on sama hea kui päris lihatükk

 (3)

Mariliis Holm on suur maitsete ja lõhnade entusiast.
Mariliis Holm on suur maitsete ja lõhnade entusiast.Erakogu

Noor toiduteadlane Mariliis Holm ütleb, et piiri päristoidu ja tehis-toidu vahel on raske määrata ja maitsevahet sageli peaaegu polegi.

Edasi lugemiseks logi sisse, telli digipakett või osta artikkel
0.99 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>

Maalehel on ilmumas kõigile eestlastele oluline raamatusari “Eestile elatud elud”.
Raamatusarja saab tellida raamatud.maaleht.delfi.ee või osta iganädalast raamatut koos Maalehega erinevatest müügikohtadest.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare