„Tänavuse konverentsi teeb eriliseks see, et konverentsi korraldajad otsustasid hakata esmakordselt välja andma tiitlit, et tunnustada ja esile tõsta tippjuhti, kes töötab põllumajandussektoris. Tunnustamisega soovime rõhutada juhtimiskompetentside olulisust ning jagada jätkusuutliku, keskkonnast ja kogukonnast hooliva juhtimise praktikat sektoris. Konverentsi korraldajate arvates on õige aeg tunnustada ja tänada tippjuhte, kes oma vastutusrikka igapäevatööga on eeskujuks oma firmale ja kogu sektorile. „Põllumajandussektori tippjuht 2013“ kuulutab reedel välja põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder,“ lisas Pastak.

Konverentsi strateegilise partneri Swedbank Eesti peadirektori Priit Perensi sõnul on tänane majanduskeskkond kõigi ettevõtjate jaoks konkurentsitihe ja muutlik, nii ka põllumeestele. „Põllumajandus on riigile strateegiliselt oluline sektor – usun, et tippjuhi valimine aitab parimal juhtimispraktikal sektroris levida ning muudab ettevõtted veelgi konkurentsivõimelisemaks,“ sõnas Perens.

Konverentsi korraldavad Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool koostöös Corpore Konverentsidega. Ühist põllumajanduskonverentsi on korraldatud alates 2006. aastast. Programm on kättesaadav SIIN.