Eesti toidu Südamega Tegijad on leitud!


Täisteratoodete tarbimine on kasvutrendis
Foto: Andres Raudjalg

Toiduliidu Südamega Tegija tiitli võitsid enam kui kümne tuhande toidutööstuses töötava inimese hulgas Maia Mälberg, Katrin Vernik ja Otto Kubo. Kõiki võitjaid ühendab suur panus toidutööstuse arengusse ja pikaaegne tööstaaž, mida kolmel võitjal on ühtekokku enam kui 120 aastat.

Toiduliidu juhataja Sirje Potisepa sõnul on iga suure tootmise taga tegelikult meie oma inimesed, kelle käe all valmib toit samasuguse pühendumusega kui koduköögis. Kuigi Eesti toidutööstuses on väga moodsaid tootmishooneid, toimivad need üksnes meie oma inimeste kaasabil. „Meie eesmärk on tunnustada ja tänada neid inimesi, tänu kellele on Eesti toit meid kodupoes igapäevaselt ootamas,“ ütles Potisepp.

Maia Mälberg on töötanud Salvestis ligi 50 aastat, Katrin Vernik A Le Coq’is ligi 20 aastat ning Otto Kubo Kalevis üle 60 aasta. Potisepa sõnul ühendab võitjaid lisaks pikaajalisele pühendumisele ka aastatepikkune suur panus ettevõtte käekäiku ja meeskonna vaimu püsimisse. „Nad on abivalmid, professionaalsed ja teevad alati rohkem, kui neilt oodatakse,“ lisas Potisepp.

Seotud lood:

Esmakordselt toimunud Südamega Tegija konkursist on Toiduliidul plaanis algatada iga-aastane traditsioon. „Kui palusime toidutööstusel esitada omalt poolt üks väärikas kandidaat, saime korduvalt vastuseks, et ühe inimese esitamine on võimatu, kuna neid inimesi on lihtsalt sedavõrd palju,“ ütles Potisepp.

Toiduliit valis Südamega Tegijat koostöös Eesti toidutööstusettevõtete ja avaliku hääletamise tulemusena sotsiaalmeedia vahendusel.

Maaleht maksab igal kuul ühele tellijale Eesti keskmist palka ja nii 12 kuud järjest.
Telli Maaleht ja osale tellijapalga loosimises!
Vaata lähemalt >

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare