Külalistele pakutavate toiduainete hulgast leiab põdraliha, põdra- ja metsseavorsti ning -sinki, murakalikööri ja -moosi, jõhvika-, pohla- ja mustikamoosi, -mahla ja -krõpse, soolatud kukeseeni, mett, murakamoosiga kodujuustu, ravimteesid, jõhvikakohukesi ja metsmarjadest maiustusi.

Lisaks ulukilihale ja marjadele on külastajatele pakutavas valikus ka traditsioonilised tooted, mis on võitnud sakslaste poolehoiu ja meelitavad igal aastal tagasi püsikundesid – lepasuitsu- ja kadakajuust, grillvorstid, rukkileib, vürtsikilud, või, vutimunad, sinep, astelpaju marmelaad, kamajahu, kali, õlu, viin, liköörid Vana Tallinn ja Kristallkümmel jm.

"Meie puutumata loodusest pärit värsked annid on suurepärane alus just Eestile omaste maitsete rõhutamiseks ja teiste maade väljapanekutest eristumiseks. Näiteks sakslaste jaoks eksootiline põdraliha on ka varasematel aastatel elavat huvi tekitanud. Tänavu oleme ulukilihatoodete sortimenti oluliselt laiendanud," ütles EPKK juhataja Roomet Sõrmus Eesti väljapaneku iseloomustamiseks.

Eesti stendil hoiavad külastajate tuju üleval muusikutetrio Kait Tamra, Andrus Lehes ja Aldo Järve, kes esitavad kümne päeva jooksul Eesti rahvuslikku muusikat.

Eesti 120-ruutmeetrise stendi korraldab Põllumajandusministeeriumi tellimusel Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda. Eesti stendil toimub lisaks toidu ja turismivõimaluste tutvustamisele ka mitmeid olulisi kohtumisi erinevate riikide põllumajandusministrite ja -organisatsioonidega.