Kõiki kolme autot reklaamitakse Bulgaarias juba aktiivselt ning isegi esialgne hinnakiri on neil kohalikul turul olemas: Voleex C10 hinnad algavad 8075 eurost, Steed 5 hinnad algavad 12 440 eurost ja Hoover H5 hinnad alates 14 575 eurost.

Arvestada tuleb siinjuures tõsiasja, et need on hinnad, mis kehtivad Bulgaarias, ülejäänud Euroopas lisandub neile hindadele kulutused logistikale, kohalikud maksud jms.

Dacia näite puhul võib see summa jääda ca 1500 euro piiresse, sest kui Dacia Logani alghind Rumeenias oli tema turuletuleku hetkel 5000 eurot, siis Eestis jõudis ta müügile hinnaga alates 99 990 krooni, ehk ca 6400 eurot.

"Great Wall oli esimene ja teadaolevalt seni ka ainus Hiina autootja, mis on saanud oma mudelitele Euroopa tüübikinnituse. Senised Hiina autod on siia toodud kõik üksitüübikinnituse korras," nentis Baltimaades Great Walli esinduse rajamisega tegelev International Motors Nordic AB esindaja Baltimaades, Ringo Rahumeel.

Rahumeele sõnul on täna Great Walli Eestisse jõudmise kohta vara midagi kinnitada. „Võib tõesti nii juhtuda, et aasta teisel poolel õnnestub Great Wall Eestisse tuua. Täpsemalt peaks see selguma aga aasta keskel.“

Rohkem infot leiab portaalist whatcar.ee.