"Me ei tea päris täpselt, kes oksjonil osalesid - see selgub lõplikult siis, kui kõik paberid vormistatud ja pullid testjaamast uutesse kodudesse laiali saadetud. Üks pull läheb kindlasti Soome," ütles Østergaard.

Maalehele teadaolevalt eestlased oksonil ei osalenud, küll aga jälgisid seda huviga. Korraldajad näeksid meeleldi eestlasi pakkumisi tegemas ning ootavad siinsetel limusiinikasvatajatelt kommentaare, millist teavet ja julgustust nad oksjonil osalemiseks vajaksid.

Müüdud pullide hindu peab Karitsu Rantšos limusiini tõugu lihaveiseid kasvatav Jaanus Vessart täiesti mõistlikeks. Nendega saab tutvuda SIIN.

"Kui mõni eestlane peaks oksjonilt pulli ostma, ei kujune tema transport Eestisse tõenäoliselt suureks probleemiks. Midagi ületamatut selles pole, omame Taanis väga häid kontakte," julgustas Jaanus Vessart lihaveisekasvatajaid juba ühes varasemas vestluses Maalehega.

Taani on meie regiooni riikidest suurima limusiinide populatsiooniga ning väga kõrge üldise lihaveistealase aretustöö tasemega riik. Seega, soovides lähipiirkonnast häid limusiine soetada, tuleb sealseid arenguid alati silmas pidada, soovitatakse limusiinikasvatajate klubi veebipäevikus.