Jüri Laiale aga sobis seekord just rohumaa. Kui kõrrekünnil oli ta koht 23., siis rohumaal tegi ta head kündi ja sai selle eest 16. koha. Kokku jäi ta seekord 20.-ks.

Eesti kündjate hinnangul oli Lõuna-Prantsusmaa muld meie jaoks harjumatu, kerge ja liivane. Seetõttu läks adra seadistuse leidmisega palju aega ning ader sai õigesti jooksma alles proovikünni viimastel meetritel.

Tavaatrade klassi võitja oli tänavu Eamon Tracey Iirimaalt. Teiseks jäi noor andekas Šoti künnimees ja mullune maailmameister Andrew Mitcehll juunior. Pöördadral oli parim eelnimetatu isa Andrew Mitchell vanem.

Iga-aastaseid favoriite austerlasi tänavu poodiumile ei mahtunud. Kõige rohkem võidukohti viisid koju Briti saarte esindajad.

26.-27. septembril on Eesti künni meistrivõistlused Olustveres. Seal selgub, kes läheb Eestit esindama järgmistel maailmameistrivõistlustel, mis peetakse 4.-5. oktoobril 2015 Taanis Jüüti poolsaarel Vestbos. Huvitav on see, et sealsed võistluspõllud kuuluvad Bjarne Nielsenile, kes sai künni MM-il 1983. ja 1984. aastal teise koha.

Loomulikult oli Prantsusmaal kohal ka 20-liikmeline Eesti künnifännide seltskond, kes meie võistlejatele kaasa elas, Eesti lippe lehvitas ning oma rõõmsameelsusega ka WPO ametlike fotograafide tähelepanu pälvis.

Fännklubi liige Kalle Soover, kes omal ajal Indrekule künniõpetust andnud, ütles, et seekord läks alla ootuste, ühel päeval ava-, teisel päeval lõpuvao tõttu. Küll kiitis ta inimeste huvi künni vastu, sest rahvast oli palju ja ilm ilus.