Meie mehed on mõlemad hästi hea võistlusnärviga ja tasakaalukad ning teevad kindlasti oma parima. Ka reedese päeva, mil võinuks veel trenni teha, pühendasid nad atrade sättimisele-timmimisele.

Ka Eestit kohtunikuna esindav Taavi Võsa rõhutas atrade seadistamise tähtsust. Jüri Lail on tänavuseks aastaks adrale tehtud mitu uuendust. Kui mullu võistles ta Prantsusmaa kergetel muldadel metalladraga ja leidis, et see polnud kõige õnnestunum valik, siis tänavu on tal samasuguste Taani põhjaosa muldade jaoks plastmasshõlmaga ader. Ka adra tugirattaid on ta lisanud ja timminud, peale selle on oluliselt lihtsamaks muudetud nende pööramine.

Lisaks meeste oskustele ja atradele oleneb palju sellest, kes on võistluspõllul naabrid, sest põllud tuleb naabritega kokku künda. Indreku naabriteks on Prantsusmaa ja Sloveenia. Prantsusmaa on kõva künniriik ja tugeva konkurendi naabruses on hea olla. Täna vaadatud harjutuskünd oli päris kena ka Sloveenial.

Jüri naabrid on Soome pikaaegne võistleja ja meie meeste hea tuttav Hannu Alander ning teisel pool Lõuna-Aafrika esindaja. Viimastel aastatel pole Lõuna-Aafrika osalenud, mullu olid n.ö poole võistkonnaga. Nendegi harjutusplats oli suhteliselt vaadatav ning meie kogenuim mees Jüri Lai end naabrist arvatavasti segada ei lase.