Eesti stendil pakutakse Eesti toidu- ja joogitooteid, ühtlasi on jagamiseks hiinakeelsed trükised. „Tutvustame Eestit kui puhta looduse ja elukeskkonnaga riiki, kus toodetakse kvaliteetset toitu. Selleks oleme võtnud kaasa mitmekesise valiku meie metsaandidest valmistatud tooteid, aga ka jooke ja maiustusi,“ lisas Kadi Raudsepp.

Eestit esindavad stendil maaeluministeeriumi kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna peaspetsialist Mariann Roos ning Shanghai ülikoolis õppivad Eesti tudengid Karin-Merilin Ervin ja Carmen Merylin Erala.

Kumningis toimuvat Hiina 14. rahvusvahelist põllumajandus-kaubandusmessi organiseerib Hiina Rahvavabariigi põllumajandusministeerium. Messil on kokku ligi 15 erinevat messipaviljoni, nende hulgas eraldi näiteks põllumajandustehnikale ja elusloomadele ning rahvusvaheline näituste paviljon, kus asub teiste riikide seas ka Eesti stend. 2015. aastal külastas messi 200 000 inimest, sh 30 000 sisseostjat näiteks Ameerika Ühendriikidest, Indiast, Türgist, Austraaliast, Indoneesiast ja Hiinast.

Eesti stendi messil külastab ka samal ajal Kumningis toimuval Hiina ning Kesk- ja Ida-Euroopa riikide põllumajanduskaubanduse ja majanduskoostöö foorumil osalev maaeluminister Urmas Kruuse, kellel on visiidi raames kavas kohtumine Hiina põllumajandusminister Han Changfuga.

Eesti väljapanekut Hiina 14. rahvusvahelise põllumajandus-kaubandusmessi raames korraldatakse osana müügiedenduskavast „Eesti toit 2015–2020“.