Kolmapäeva (24.04.) öösel liigub madalrõhulohk ühes vihmahoogudega üle Eesti. Päeval on saju võimalus väiksem. Puhub väga tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel +1..+5°C, päeval on rannikul kuni 7, sisemaal 10..12°C.

Neljapäeva (25.04.) öösel jõuab järgmine madalrõhulohk ja toob vihma lisaks. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on +2..+6°C. Päev on Ida-Eestis veel vihmahoogudega. Lääne-Eestis pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Tuul pöördub loodesse ja on tugev, nõrgenemist võib loota õhtul. Õhutemperatuur on sisemaal kuni 7, sisemaal 9..12°C.

Reede (26.04.) öösel tugevneb kõrgrõhuhari. Ilm on sajuta ja võrdlemisi nõrga läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on -2..+3°C. Päeval liigub üle Skandinaavia Läänemere äärde uus madalrõhulohk. Lääne-Eestis hakkab taas vihma sadama ja õhtul võib sadu juba Peipsi äärde jõuda. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on 5..10°C.

Laupäeva (27.04.) öösel tuleb eemalduva madalrõhulohu järel veel vihmahooge. Tuul pöördub loodesse. Õhutemperatuur on 0..+4°C. Päeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Taevas selgineb ja ilm on sajuta. Puhub mõõdukas loodetuul. Õhutemperatuur on rannikul kuni 6, sisemaal 9..12°C.

Pühapäev (28.04.) tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Pilvi on vähe. Puhub võrdlemisi nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval 8..12°C.

Esmaspäeval (29.04.) laieneb Skandinaaviasse madalrõhkkonna serv. kõrgrõhuala taganeb Venemaa poole. Servapidi suudab meid ehk sadudest hoida. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse ning tugevneb veidi. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval rannikul kuni 9, sisemaal 10..15°C.