See-eest üllatas Maksimarket näiteks selliste mitte kõige lihtsamini leitavate seemnetega nagu lilltubakas ja aed-piparrohi. Lisaks pakuti 2.25 euro eest kilo tippsibula seemet, mis muide maksis Maksimarketi vahetus läheduses asuval turu müügiletil peaaegu poole rohkem. Mõlemad seemned pärinesid Saksamaalt.

Lõunakeskuse Rimi on üks suuremaid Eestis ja ka sealne valik oli lai ja huvitav. Kõige tavalisemad Leedu Sėklose seemned maksid seal 29 senti pakk. Sama hinna eest sai kõiki tavalisemaid lille-, maitsetaime- ja köögiviljaseemneid.

Veidi põnevamad seemned maksid ka rohkem, seega näiteks pakk tähklavendli seemneid läks maksma 39 senti. Lisaks võis Rimist leida sidrunmelissi, dekoratiivpaprika, ereda hanemaltsa ja ka okkase välimusega lääne-india kurgi seemneid.

Mõnevõrra üllatusena müüdi seemneid ka Jyskis. Seal olid seemnepakid jagatud nelja hinnakategooriasse: köögiviljaseemned 0.24 €, lilleseemned 0.24 €, maitsetaimede seemned 0.49 € ja tavapakist poole suuremad pakid 0.99 €. Huvitavamad leiud Jyskist olid läätseseemned ja muskaatsalvei.

OÜ Looduspere pood müüb aga ökoseemneid. Poe perenaine Annika Meistre selgitas: “Need seemned on puhtamad, sest neid pole kemikaalidega töödeldud, tavaliselt ju seemneid puhitakse.”

Lisaks avamaale külvamise seemnetele, saab Looduspere poest osta seemneid ka idandamiseks. Apteegitilli seemned avamaale olid otsa saanud, aga idandamiseks mõeldud 25grammine pakk maksis 2.11 eurot.

Lisaks seemnepakikestele oli müüa “seeme-juba-mullas-kasvata-ise-edasi” seemneid. Ühele sellisele mulla ja seemnetega varustatud topsikule ei suutnud vastu panna ja ilmselt pistab esimene neljaleheline ristikhein pea mullast välja varem, kui lumikelluke seda õues teha saab.