Pool tonni kaaluvad vesipühvlid veedavad oma päevi lebades kummist madratsitel, mäletsedes orgaanilist heina või võttes jahutavat dušši.

Kui pühvel tunneb, et ta vajab lüpsmist, läheb ta spetsiaalsesse latrisse, kus asub automaatne lüpsimasin, mis tunneb ära iga pühvli udara kuju, seda tänu eletroonilisele kalelavõrule, mida loom kannab.

"Loomi tuleb hästi kohelda, kui tahad saada stressivaba piima," selgitas 200 hektari suuruse farmi omanik Antonio Palmieri. Tema pühvlikarjas on 500 looma.

Piimafarm müüb päevas ligi 3000 kilo mozzarella juustu, kilohinnaga 13 eurot. Kui tahate seda juustu osta, siis peate ise farmi kohale sõitma, kuna Palmieri ei vaeva end ei turunduse ega toodangu transpordiga.

Tema äri läheb aga sellest hoolimata hästi, näiteks ainuüksi tänavu augustis külastas farmi poodi 45 000 ostjat.