Kõige suurem konnaliiklus toimus Leie-Oiu lõigul (5960), Kiisa-Kurtna teedel (2613) ja Jägala kandis (2278). Usinad helistajad kaardistasid kolm lehekülje täit värskeid konnade rändeteid, laekus hulganisti nõuandeid ja teatati ka iseseisvatest konnapäästmise aktsioonidest.

Eestimaa Looduse Fond (ELF) alustab nüüd kogu saadud info ja korjatud kogemuse läbitöötamist koos Maanteeameti, Keskkonnaameti ja loomarändespetsialistidega. Konnad teelt(t) projekt on kaheaastane ettevõtmine, mille eesmärgiks on päästa vabatahtlike talgute käigus kevadeti maanteedel hukkuvaid kahepaikseid ning teha ühiskonnas teavitustööd Eesti konnaliikide ning nende eluviiside kohta. Samuti on eesmärgiks ergutada maanteedele konnatunnelite rajamist ja muuta autojuhte hoolivamaks. Tuleval aastal plaanib ELF isegi ulatuslikumaid konnatalguid päästmaks tänavusega võrreldes veelgi rohkem sigimiskohtadesse teel olevaid kahepaikseid kevadeti hukkumisest.

Konnad teel(t) projekti toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus ning korraldavad Eestimaa Looduse Fond, Maanteeamet, Keskkonnaamet ja MTÜ Põhjakonn.