Külmpressitud HeyDay mahemahl jõuab välisturule

 (2)

Osta koos Maalehega praktiline käsiraamat taaskasutamisest hinnaga vaid 4,99 €!
Vaata lähemalt >

„Me teeme mahla ainult mahetoorainest – ei lisa suhkruid, kemikaale ega stabilisaatoreid. See on päris mahl, mis säilib pikemalt tänu unikaalsele kõrgsurvemeetodile,“ selgitab HeyDay Organicu OÜ tegevjuht Janno Veskimäe.
„Me teeme mahla ainult mahetoorainest – ei lisa suhkruid, kemikaale ega stabilisaatoreid. See on päris mahl, mis säilib pikemalt tänu unikaalsele kõrgsurvemeetodile,“ selgitab HeyDay Organicu OÜ tegevjuht Janno Veskimäe.SVEN ARBET

Eestis toodetud HeyDay Organicu OÜ mahemahlad koguvad hea maitse ja ainulaadse valmimisprotsessi tõttu populaarsust juba Soome, Rootsi ja Prantsusmaa ökokettides.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare