Lada Granta euroversioonid on erinevalt kodumaistest mudelitest kõik varustatud ABS-süsteemi ja konditsioneeriga ning väidetavalt algavad nende hinnad 6000 eurost.

Eestis tegeleb Lada müügiga Tartu ettevõte OÜ West Car, kuid seda pigem hobikorras, kui tõsiseltvõetava ärina. Põhjus on ka üsna selge – kui senine Lada uusim mudel Kalina maksab ligi 8000 eurot, siis Dacia Sandero hinnad algavad juba 8100 eurost. Loganiga oli omal ajal erinevus veelgi suurem: kui Kalina maksis vanas rahas 125 000 krooni, siis logani hinnad algasid 99 990 kroonist.

"Ega peale Niva ei tunta tõsisemalt küll mitte ühegi teise Lada mudeli vastu huvi,“ nentis OÜ West Car juhataja Aivo Allik whatcar.ee-le. Kokku saab West Carist osta kolme Lada mudelit: Kalinat, Priorat ja Nivat, erinevate mudelite hinnad jäävad 8000 ja 8500 euro vahele.

Allik tunnistas, et ta ei oska ennustada, kas ja kui suur on Granta perspektiiv Eesti turul, kuni ta pole näinud konkreetset hinnakirja. Pigem kaldub ta arvama, et Granta hind meil võib tulla koos transpordi ja kõige muuga üsna samas suurusjärgus Kalinaga, ehk Dacia Sanderost küll odavam, kuid mitte väga palju.

Venemaal on Lada Granta muutunud äärmiselt populaarseks ning pärast tema müügilejõudmist langes seni odavaima Lada, VAZ 2107, müük järsult.