Lasnamäe turul oli mitmesugust värsket importkaupa. Ilusad suured hernekaunad maksid eelmisel nädalal 7 ja lillkapsas 3 €/kg, värsket kartulit sai osta 1.50 eest.

Tomati ja kurgi keskmine kilohind on mullusega võrreldes kallim. Tomatid maksid 2.60−3.80 kg, värske pikk ja lühike kurk olid müügil hinnaga 3.20 €/kg. Värske till maksis 3 eurot kimp ja sibulapealsed 7 €/kg, õunad 1.20−2, maasikad 3.80 ja mugulsibul 90 senti kg.

Lihatoodetest oli turul rohkes valikus sealiha ja sealihatooteid: abaliha 3.50 €/kg, peekon 3.70, praetükk kondiga ja kondita 4.20, välisfilee 4.50, kondita kaelakarbonaad 5.10, hakkliha 2.08 eurot/kg. Sealiha müügivalikus olid veel koodid 1.95 €/kg ja jalad 1.50 €/kg ning soodsa hinnaga rupse. Suitsutatud sealihatooteid oli müügil 5−8 euroga. Veiseliha hinnad jäid vahemikku 7.50–12.85 €/kg. Linnulihast oli pakutavas kaubavalikus jahutatud broiler kilohinnaga 2.09 €.

Kalahoones oli müügil nii värsket kui suitsutatud ja külmutatud kala. Müüja sõnul vaheldub sortiment praegusel hooajal sagedasti ning ka hinnad võivad erineda. Lestakilo maksis 2.70 eurot, särg 2.80, kiisk 1.20, meritint 3.50, beebiforell 5.50, forell 5.59, karpkala 4.90, haug 3.90 ja haugifilee 9.50 €/kg, puhastatud haugi tükid eri suuruses maksid 7.20. Müügil oli veel soolatud heeringas 2.40 €/kg
ja vürtsikilu 3.60 €/kg.

Juustukuningate poes oli valik lai ja juustudes olevad lisandid huvitavad. Hinnad algasid 7.50 eurost, enim maksnud juustu kilohind oli 39.95 eurot. Sortimendis oli tooteid nii lehma- kui kitsepiimast. Gurmeejuustude kõrvale pakuti juustukastmed.

Rohkes valikus oli ühes müügiletis peamiselt Vene päritolu kompvekke, küpsiseid, konserve, hoidiseid, mahlasid, teed-kohvi, maitse- ja kuivained. Eriti põnevad olid pulgakommid.

Revali kohvik pakkus kooke ja pirukaid tee, kohvi ja mahla kõrvale hammustamiseks, samuti kaasaostmiseks.