Lihuniku äri: arvukatest veisekasvatajatest esimene avas oma restorani

 (1)

Mari-Liis Somelar juhib Tartus Lihuniku äri, samal ajal kui tema ema ja vanaisa kasvatavad Mõnistes lihaveiseid.
Mari-Liis Somelar juhib Tartus Lihuniku äri, samal ajal kui tema ema ja vanaisa kasvatavad Mõnistes lihaveiseid.Anni Õnneleid

Selleks et Mõniste vallas mahedalt kasva­tatud lihaveised jõuaksid otse sööjateni, avas Sentafarm Tartu kesklinnas ainulaadse Lihuniku äri.

Päevalehel on sellel nädalal sünnipäev ja selle puhul pakume terve nädala sünnipäevahindasid!
0.99 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare