Lepasalu sõnul on liikuvtapamaja sobilik eelkõige mahe-, väike- ja nišitootjale.

Põllumajandusministeeriumi asekantsler Andres Oopkaup ütles, et uuring selgitab ka välja, kas mõttekas on ehitada liikuvtapamaja Eestis kohapeal või osta see näiteks USA-st, kus taolised tapamajad maksavad 230 000 dollarit. Uuringu positiivse tulemuse korral maksab tapamaja ostu kinni Eesti riik. Suureks võimaluseks on liikuvtapamaja maheliha toomisel, sest Eesti suured lihatööstused maheliha töötlemisega reeglina ei tegele.

Liikuvtapamaja peaks Lepasalu sõnul koosnema taparuumist, kus töödeldaks loom kuni rümbani, ja külmutusautost, mis lihaga täitudes jätab tapamaja maha ja viib rümbad tükeldamisele.

Kailuka külas tegutsev mahelambakasvataja Taivo Aavik ütles, etliikuvtapamaja oleks mahetootjatele väga vajalik. Praegu viib Aavik omalambad tapale Märjamaa mahekombinaati, mis on aga kauguse tõttu vägakulukas.