Pikimad nimekirjad laekusid ootuspäraselt Lääne-Eestist ja saartelt, kuhu kevad kõige esimesena saabub. Kõige rohkem linnuliike - 59 nähti Haapsalus, vaid kaks liiki vähem saadi kirja Kuressaares.

Vaatamata hilisele kevadele õnnestus linnusõpradel vaadelda 94 erinevat linnuliiki, seda on kümmekond liiki vähem kui eelmisel aastal. Linnuvaatlejad nägid mitmeid varaseid rändlinde nagu linavästrik, merisk, liivatüll ja suurkoovitaja. Huvitavamatest liikidest kohtasid võistlusel osalenud hallpea-rähni, valgeselg-kirjurähni, värbkakku, laanepüüd ja hele-urvalindu.

Linnadevahelise linnuvaatluse eesmärgiks on propageerida harrastuslinnuvaatlust Eestist, juhtida tähelepanu linnakeskkonna linnurikkusele ning alanud rändlindude saabumisele. Kuna üritust korraldatakse igal aastal samal ajal, siis annavad linnuvõistluse tulemused hea pildi ka sellest kui varane ühel või teisel aastal kevad Eestimaal on olnud.

Linnuvõistluse korraldamise traditsioon sai alguse 2002. aastal Haapsalus, sel kevadel toimus üritus juba kaheksandat korda.