Täiendust sai kuldfaasanite ekspositsioon: külastajate vaatevälja toodi kuus üle-eelmisel suvel loomaaias koorunud kuldfaasanit, kolm kukke ja kolm kana.

Liigikaitselabori naaritsapuurides käivitati ööpäevaringsed jälgimiskaamerad, mis salvestavad nelja emaslooma tegemisi ja suhtumist kõrvalpuurides elavatesse isasloomadesse. Salvestatud materjali põhjal valmib Tartu Ülikooli doktorandi uurimustöö naaritsate paaritumiskäitumisest. Ühe kaamera pilti ja puuris asjatavat naaritsat saavad kõik huvilised jälgida SA Lutreola kodulehe vahendusel.

Kesknädalal saadeti Helsingisse viis ida-sinilammast. Karumaja asukad ja muskusveised tegid läbi ussikuuri. Mais 15-aastaseks saaval võimsate sarvedega idakaukaasia kaljukitse ehk dagestani tuuri sokul Astinil, kes uinutati sõrgade värkimiseks, avastati mädane eesnaha põletik.

Laupäeval, 16. märtsil tatsab loomaaias ringi jääkaru – toimub jääkaru päev. Mati Kaal annab keskpäeval ülevaate tulevasest polaariumist, kuhu peale Arktika valgete hiiglaste asuvad elama ka muskusveised ja pingviinid. Tauno Kangro näpunäidete järgi saab voolida jääkaru. Nuputamishuvilistele viktoriin. Loomaaia jääkarud Nord, Vaida ja Friida saavad kalast ja jääst pulgakommi ning kuulavad koos jääkaru päeva külalistega Aleksei Turovski ja Anne Saluneeme pajatusi jääkarudest. Jääkaru päeva korraldavad Tallinna Loomaaed, Tallinna Loomaaia Sõprade Selts ja AS Coca-Cola HBC Eesti. Tallinna loomaaia jääkarude vaderid on Paekivitoodete Tehase OÜ ja AS Tallinna Vesi. Jääkaru päeva postkaartide valmimist toetas AS Folger.