Maaelu on võimalik edendada mitmeti. MES aitab maaettevõtjaid tihti kõige põletavamas küsimuses: raha. Maamessil saab küsida MESi antavate tagatiste ja laenude kohta projektijuhtidelt isiklikult. Samuti vastavad küsimustele MESi tegevusi aastaid juhtinud Raul Rosenberg ja Thea Kaurla.

MESi teine missioon on aidata kaasa maaelu maine kujundamisele. Seetõttu on sihtasutus võtnud ülesande – olla edukate maamajanduslike erialade õpilaste ja õpetajate ning ka karjakasvatajate
tunnustaja.

Soovitame ennast kurssi viia teadmistega MESi kohta, sest Maamessil korraldame viktoriini, kus õigesti vastajad võidavad toredaid auhindu.

Põllumajandusministeeriumi, PRIA, Maamajanduse infokeskuse ja MESi ühisboksis toimub veel vahva Rooside sõja stiilis mäng ning lastele on avatud joonistusnurk.

MESi koordineeritav Eesti põllu- ja maamajanduse nõuandeteenistus on Maamessil samuti suure infopagasiga kohal. Nimelt on iga päev kõigile küsimustele vastuseid andmas taime- ja loomakasvatuse ning maaettevõtluse-finantsmajanduse konsulendid.

Teavet jagatakse ka Läänemere riikide ühisprojekti Balti Deal kohta.

Toimub ka tore ennustamise mäng. Nimelt aitame teada saada, mida teie võiksite sel köögiviljahooajal kasvatada. Lastele kingime vanemate kannatliku ootamise eest õhupalle.

Kohtume Maamessil hallis C!