Kokku osales Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse konkursil 17 kandidaati. Juhatus valiti ametisse viieks aastaks ning alustab tööd 1. juulist 2012.

Uue juhatuse liikmed näevad oma suurimate väljakutsetena Maaelu Edendamise Sihtasutuse kolimist Viljandisse ning tegevuse laiendamist. "Kindlasti saab meie esmaseks ülesandeks Maaelu Edendamise Sihtasutuse Viljandisse kolimise ettevalmistamine, et üleviimine võiks toimuda juba 2013. aasta jooksul,“ ütles värske juhatuse liige Andres Vinni.

Raul Rosenberg omab pikaajalist kogemust ettevõtluses ning avalikus teenistuses. Ta on osalenud nii kapitaliühingute kui ka ühistuliste ettevõtete ja mittetulundusühingute asutamisel ja tegevuses. Viimased 10 aastat on ta olnud ametis Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse esimehena. Aastatel 2002–2007 oli Raul Rosenberg ametis AS-i Werol Tehased nõukogu esimehena.

Andres Vinni on juhtinud kahe piimakombinaadi tööd juhatuse esimehe ning nõukogu aseesimehena. Ta on 10 aastat kuulunud rahvusvahelise piimasaadusi turustava ettevõtte juhatusse. Tänaseni on Andres Vinni ametis SA Lõhavere Ravi- ja Hoolduskeskuse nõukogu esimehena ning juhib rahvusvahelises ettevõttes piimakombinaadi ja jäätisetööstuse ehituse projekti Armeenias. 2009. aastast on kuulunud Maaelu Edendamise Sihtasutuse nõukogusse.