Meid leiab B-hallist (B-30) avatud alalt. Oleme oma messiala jaganud mõtteliselt kaheks osaks, mis kokku moodustavad ühe terviku: müügiala ja puhkenurk.

Messikülastajaile pakume õnneloosi, Maalehe toredaid meeneid ning heade hindadega praktilisi aiaraamatuid, mis annavad nõu nii algajale kui ka juba kogenud aiapidajale.

Kuna Maalehe Raamatu kaubamärgi alt on viimasel ajal ilmunud palju uusi aiaraamatuid, oleme kohale kutsunud ka autoreid, kes tutvustavad raamatuid lähemalt ning vastavad külastajate küsimustele. Nii et kui sinul, hea messikülastaja, on mure oma koduaias, rõdul või aknalaual kasvavate köögi- ja aedviljadega, siis tule ja küsi spetsialisti käest!

Puhkenurgas saab messi­melust jalga puhata ja hinge tõmmata, ekraani vahendusel meenutada möödunudsuvise saatesarja “Lauluga maale” parimaid hetki ja tutvuda Maalehe toodetega. Kuni emmed-issid ja vanavanemad raamatuid vaatavad või puhkepausi peavad, võivad lapsed joonistada.

Koostöös SEB Pangaga korraldab Maaleht tänavu ka suure Maamessi orienteerumismängu, kus saavad osaleda kõik soovijad. Osalemiseks tuleb vastata kümnele küsimusele, mis käivad messil osalevate ettevõtete kohta. Küsimustiku saab endale välja printida messinädalal otse Maalehe veebist või võtta juba Maamessil olles Maalehe või SEB boksist.

Iga päev loositakse sama päeva osalejate vahel välja palju toredaid auhindu mängust osa võtvatelt ettevõtetelt. Viimasel päeval läheb kõikide osalejate vahel loosi suurem peaauhind.

Lugeja, kes Maamessil osaleda ei saa, ei pea kurvastama. Tänavu võib Maalehte kohata lisaks Maamessile ka Luige kevadlaadal, Türi lillelaadal, Paunvere suurel väljanäitusel ning paljudes teistes kohtades. Maalehe reisihuvilisi ootame sel aastal avastama Gruusiat ja Baskimaad.

Kes aga oma kodukandis midagi head korda saata tahab, sellele tuleb appi Maaleht koos Nordea Pangaga. Vaata lähemalt allolevalt kampaaniareklaamilt.

Kohtumiseni Maamessil!


Maalehe boksis toimuvad autoritunnid

18. aprill

13–14 Tiina Paasik “Maalehe salatiraamat”

16–17 Ingrid Bender “Maalehe tomatiraamat”

19. aprill

13–14 Harri Poom “Maalehe arbuusi- ja meloniraamat”

16–17 Jaan Kivistik “Maalehe viinamarjaraamat”

20. aprill

10–11 Priit Põldma “Maalehe kurgiraamat”

13–14 Luule Tartlan “Maalehe kartuliraamat”