Selleks, et ka teistele väärt taimest tulu tõuseks, andis ta välja tatart ja tervislikku eluviisi tutvustavad raamatud. Kõike seda, koos omakasvatatud mahetatrast valmistatud jahu, tangude, küpsiste ja tatrapatjadega ta Maamessil tutvustamas ongi. “Tatrajahust saab väga hea kisselli!” kiidab Mihkelsoo ja soovitab seda oma raamatus oleva retsepti järgi kodus teha.

Lisaks pakub Virgo Mihkelsoo RemedyWay kaubamärgi all erinevate marjadega mett. Metsa- ja aiamarjad kuivatab, jahvatatab ning segab ta meega. Nii lisavad meele oma väärtuslikud omadused näiteks jõhvikad, mustikad ja mustsõstrad.

Seevastu Kalju Paalman pakub messikülalistele omakasvatatud lina- ja kanepijahust jooki. “Kui ütled inimesele “kanep”, siis näed, kuidas silmad lähevad särama,” naerab mees. Linajahu kiidab ta aga selle mitmete heade omaduste ja kasulike antioksüdantide ignaanide tõttu. Põlvamaa rohelisema märgi all pakutakse sel korral nii linajahuküpsiseid, -kukleid, kui ka muud maitsvat.

Kui Maamess tähistab tänavu kahekümnendat sünnipäeva, siis Maalehel täitub 25 aastat. Sel puhul on saab messil Maalehte tellides kaasa tasuta DVD Viimse reliikvia filmiga. Lisaks saab Maamessil esimest korda osta ahjusooje Maalehe leibasid — lapikut ja vormikat. Nagu tavaks saanud, pakkub Maaleht ka sel aastal loteriid, kus iga loos võidab ja auhinnad on lugemist väärt.