Isegi minimaalse võihappesisaldusega söödaproov näitab, et silo on halvasti fermenteerunud ja sellise silo söötmine võib põhjustada loomadele probleeme. Võihapet sisaldava silo söötmine võib loomadel vähendada kuivaine söömust ja selle tulemusena põhjustada piimatoodangu langust.

Kui koresööda valmistamine on aga ebaõnnestunud ja võihappega silo on vaja siiski sööta, on soovitav seda "lahjendada" kvaliteetse siloga. Ettevaatuse mõttes ei tohiks halva silo osakaal ületada 10% (arvutatud silode kuivainesisalduste põhjal).

Halva olukorra positiivne pool on see, et kuna võihape on tugev hape ja seda sisaldava silo pH on madal, siis hapniku juurdepääsu korral see üldjuhul ei rikne ega kuumene.

Milliseid nippe loomapidajad võihappega silo süütmisel kasutavad, sellest loe pikemalt Eesti Põllumajandusloomade Jõudluskontrolli kodulehelt.