Käärituskambriks vajamineva rahasumma kokkusaamisel on Kaljustel plaanis hakata ametlikult tootma Saaremaa oma toorainest valmistatud koduveini.

Toetajatele pakub Kaljuste olenevalt hoo suurusest kas veini, öömaja või terve veinikoolituse kuni kümnele inimesele suvisel Saaremaal koos veinide degusteerimisega. “Suuremaid toetajaid nagu restoranid ja turismitalud kutsuksin juba tõsisematele läbirääkimistele, mille tulemusena võiks valmida teie asutuse nimeline vein,” lisab ta üleskutses.

Samuti pakub Kaljuste koostöövõimalust veinipudelite taaskasutamisel. Temale toodavad veinipudelid peaksid vastavalt seadusele olema 0,75 ml mahutavusega, puhtad ja ilma siltideta, värv ei ole oluline. Veinipudeleid võtab Kaljuste vastu Saaremaal, Tagaverel asuvas Kuninguste talupoes ja kohvikus.

Ühisrahastusplatvormi Hooandja kaudu on Kaljuste seadnud eesmärgiks koguda kaheksa tuhat eurot. Mõningate päevadega, mille vältel projekt Hooandjas ülal on olnud, on seda toetanud viis inimest kokku summas 360 eurot.