Kolmapäevaks tugevneb jahedama õhuga kõrgrõhuala. Öösel taandub rünksajupilvede serv Eesti kagupiiri taha ja taevas selgineb. Puhub mõõdukas ida- ja kirdetuul. Õhutemperatuur on öösel 7..13°C ja päeval 13..18°C.

Neljapäeval nihkub kõrgrõhuala Ahvenamaa lähistele ja selle serva mööda kandub kirdevoolus meile jahedat õhku. Selge taeva all langeb temperatuur õhus 2..7°C-ni, maapinna lähedal 0..-2°C-ni. Päikeselisel päeval tõusevad termomeetrinäidud veidi üle 15°C.

Reedel püsib Eesti ilm kõrgrõhkkonna servas kuivana ja võrdlemisi selge taevaga. Tuul on nõrk. Öö on jahe, õhus langeb temperatuur veidi alla 5°C, maapinna lähedal aga on öökülmaoht suur, päeval on sooja 15..19°C.

Laupäeval läheneb Soomest väike madalrõhulohk. Kuid kõrgrõhkkonna mõju on suurem ja niiskust vähe ning suure tõenäosusega püsib ilm sajuta. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 4..9°C ja päeval 16..21°C.

Pühapäeval ja uue nädala esmaspäeval on madalrõhuvööndi mõju tugevam ja kui niiskust lisandub, pole Eesti idaservas ka hoog vihma välistatud. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 5..11°C ja päeval 18..23°C, esmaspäeval võib ilm Eesti põhjaservas jaheneda ja sooja olla vaid 15°C piires. Esmaspäeval on hoovihma võimalus veidi suurem.