Esmaspäeval poegis tüügassiga. Üht poegadest, kes nõrk ja loid oli, turgutati ööpäeva jooksul loomaaia titetoas, kus kitsepiim ja soojus talle kiiresti jalad alla panid. Seejärel pääses ta tagasi pessa ema ja ülejäänud kahe põrsakese juurde.

Nuubia kaljukitsede karjajuht Kroki ja tema vanim poeg pöörasid pahuksisse ja lõid sarved kokku, kuid sedakorda võtsid karjajuhiks olemise õiguse üle otsustamise enda kätte ulukihooldajad ja noor troonipretendent pandi eraldi rahunema. Kaks noorepoolset buhhaara uriaalijäära sattusid hoogu ja hakkasid uriaaliuttesid ülemäära kimbutama, sestap paigutati ka nemad ülejäänud karjast eraldi.

Himaalaja asukad, omapärase välimusega kitslased takiinid said turgutuseks vitamiinikuuri. Ravikuuri tegi läbi kõhulahtisusega kimpus olnud Dalli lumelammas.

Kesknädalal suri Tallinna loomaaia vanim, 16. eluaastat käinud aksishirve lehm Possa.

Üks kahest tänavu mais sündinud jaapani makaagi põnnist avastas puuri katusevõre ja ronimisposti vahele kulunud avause, millest ta end kohe ka läbi pressis. Et aga ema ega ülejäänud grupiliikmed talle järgneda ei saanud, puges ta õige pea samast praost tagasi puuri.

Nädalavahetusel asub Moldovasse oma uue elupaiga Chișinău loomaaia poole teele noor lumeleopard Orlando.