Tublimad kartulikorjajad olid maaülikooli noormehed. Kuigi 200 kartuli maast üles korjamine võiks sobida nobenäppudest tüdrukutele, said paremad ajad siiski noormehed - neil on suuremad käed ja nii saavad nad korraga rohkem kartuleid üles võtta.

Korralikud tulemused jäid  alla minuti.

Kuna hommikul paistis päike, olid lehmad toodud mõõtmiseks õue. Kes aga pärastlõunal selle alani jõudis, sai sellise paduka kaela, et hammaste all polnud ka kuiva kohta. Üks neist õnnetutest oli maaülikooli nooruk Argo Jõesoo - esmakursuslane, kel Taebla vallas 18 ha maad, kuhu külvab otra, mesikat ja sinepit.

Noortalunik ja maaleht.ee blogist Merje Ottson Männimäe talust oli parim teadmistetestis, arvuti tundmises ja kartuli noppimises, ent oli sinapeal ka traktoriga.

Võistlusalad olid arvutitundmine, vigursõit traktoriga, haakimine, põllukultuuride tundmine, veistemõõtmine, saagimine, kartulikorjamine aj vanade töörisitade tundmine. Järjekorras juba kümnendatel võistlustel osales 39 õpilast-üliõpilast ja noortalunik Merje Ottson. Osalejad olid Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakoolist, Järvamaa Kutsehariduskeskusest, Olustvere Teenindus- ja maamajandus koolist, Põltsamaa Ametikoolist, Vana-Antsla Kutsekoolist, Eesti Maaülikoolist, Maasikmäe talust.

Tulemused

I koht Sirli Põldaru JKHK
II koht Peeter Jüriöö JKHK
III koht Marko Arras JKHK