Zetori traktorite hulgas teeme sel aastal Eesti esmaesitluse uuenenud Forterral. Uus Forterra HSX on Euroopa ökonoomsustesti võitja, millele on lisandunud mitmed innovaatilised tehnilised uuendused.

Eestis ostetuimale väiketraktorile Dong Feng on pakkuda uudset kaasaegset mugavustega kabiini, täienenud on ka haakeriistade valik.

Dong Fengi traktorid on ennast Eesti oludes väga võimsalt tõestanud. Oma universaalsuse ja töökindluse poolest on Dong Fengid leidnud rakendust väga erinevates töövaldkondades – väikepõllumajanduses, aianduses, munitsipaalhoolduses, metsanduses.

Farma metsamasinatest näitame ja pakume uudistootena lihtsat, metsakraana palgihaaratsi asemele paigaldatavat võsalõikehaaratsit Farma BC 18, mis lõikab probleemideta ka 18sentimeetrise läbimõõduga võsa.

Täiesti uudsena esitleme uusi Jaapani tippkvaliteediga minitraktoreid Yanmar. Yanmari valikust pakume traktoreid jõuklassis 16–35 hj.

Peetri Talutehnika messiplatsilt leiab sel aastal ka ainulaadsed Eestisse tarnitud ratastraktoritele paigaldatavad Hollandi firma Zuidberg Tracks toodetud roomiklindid, mis on paigaldatud JD-traktori rataste asemele. Roomikud on mõeldud märgadel aladel töötamiseks, vähendades traktori punktkoormust maapinnale kuni 75%, mille tulemusena ei kahjustata pinnase struktuuri ning on võimalik juurdepääs märjematele ja raskesti ligipääsetavatele aladele.

Pakume endiselt usaldusväärset teenust masinate ja seadmete soetamiseks.

Täname kõiki kliente senise koostöö eest ning ootame teid lahkesti nii Maamessile kui ka Peetri Talutehnika uuenenud müügiesindusse Maaritsasse.”