Põhjaka mõisa kokad üllatasid Jaapanis astelpaju ja angerjaga



"Tokyo on ikkagi nii linnastunud keskkond, tõeline metropol. Aga meil siin Põhjaka mõisas on oma kasvuhoone, põllumaa ja kitsed ka – osa tooret toiduks kasvatamegi ise," on praeguse elukorraldusega rahul meisterkokad Ott Tomik ja Märt Metsallik.
"Tokyo on ikkagi nii linnastunud keskkond, tõeline metropol. Aga meil siin Põhjaka mõisas on oma kasvuhoone, põllumaa ja kitsed ka – osa tooret toiduks kasvatamegi ise," on praeguse elukorraldusega rahul meisterkokad Ott Tomik ja Märt Metsallik.Sven Arbet

Põhjaka kokad Ott Tomik ja Märt Metsallik valmistasid maaeluministri visiidi ajal Tokyos kõrgetele külalistele Eesti toorainetest hõrgutisi, üllatades jaapanlasi astelpajumarjade ja marineeritud angerjaga.

Päevalehel on sellel nädalal sünnipäev ja selle puhul pakume terve nädala sünnipäevahindasid!
0,99 € Osta artikkel
Tutvu maksevõimalustega >>
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare