Enamus Põltsamaa Felixi kõrvitsatoodangust müüakse Soome ja Rootsi turule, kuid sellel aastal on märkimisväärselt kasvanud ka Eesti turule mõeldud kogused. “Eestlaste isu kõrvitsasalati järele aastaringselt on pidevalt kasvanud. Seetõttu suurendasime oluliselt kohalikule turule toodetavaid koguseid nii jaekaubandusse kui ka toitlustuse sektorisse müüdava kõrvitsasalati arvelt,” lisas Viilol.

Kõrvitsahoidiste tootmine kestab 23. oktoobrini. “Külma ilma me ei karda, kuna oleme täiustanud hoiustamise ruumid, kus värsked kõrvitsad peavad kenasti vastu kuni purki panekuni,” lisas Viilol.

Kõikidele Põltsamaa kõrvitsahoidistele läheb peale ka uus nutikas ja kergesti avatav purgikaas, mille ettevõte võttis oma köögiviljahoidistel kasutusele alates sellest sügisest. Maailma ühe juhtiva pakenditootja Crown Packaging poolt arendatud Orbit nimeline kaas koosneb kahest osast ning selle välist ringi keerates avaneb imelihtsalt klõpsatades purgi põhikaas. Eestis varem sarnase tehnoloogiaga purgikaant kasutatud pole.