keskendub printsiipide 6 ja 9 vastavuse hindamisele. RMK-s läbi viidud varasemate auditiaruannete kokkuvõtted on avalikud ning saadaval FSC andmebaasis (www.fsc-info.org) või Rainforest Alliance`i kodulehel (www.rainforestalliace.org).

Auditi meeskond on neljaliikmeline. Juhtaudiitor on Asko Lust, kes töötab NEPCon-is tarneahela ja metsamajandamise audiitorina.

Seoses eeloleva auditiga ootab NEPCon kõigilt huvigruppidelt kommentaare RMK metsamajandusliku tegevuse osas, eriti valdkondades, mis puudutavad standardi printsiipide 6 ja 9 nõudeid. Printsiip 6 käsitleb keskkonnamõjusid. Printsiip 9 käsitleb kõrge kaitseväärtusega metsade säilitamist.

Samuti on oodatud märkused Rainforest Alliance`i ajutise standardi osas. Infot võib meile edastada mistahes Teile sobival kujul (emailiga, telefonitsi, postiga). Soovi korral on võimalik audiitoritega personaalselt kohtuda. Kõiki meile saadetud kommentaare käsitleb NEPCon konfidentsiaalsetena. Oleme tänulikud, kui esitate eeloleva auditiga seotud kommentaarid võimalikult varakult.