Meetme raames toetatakse loomakasvatuse, taimekasvatuse, metsanduse, toiduainetööstuse ja ettevõtete majandamise valdkondades järgmisi tegevusi:
• koolitustegevuse korraldamist, sh täienduskoolituse korraldamist; koolitus-, õppematerjali või käsiraamatu väljaandmist;
• esitlus- või teavitustegevuse korraldamist, sh infopäeva või konverentsi korraldamist, teabematerjali või elektroonilise väljaande avaldamist või haldamist, esitlustegevuste korraldamist;
• ettevõtte külastuse või õpiringi korraldamist.

Toetust antakse kuni 100% ulatuses abikõlblike kulude katmiseks. Esimesena avatakse taotlusvoor üleriigilistele tegevustele. Esimeseks taotlusvooruks 2015. aastal on teadmussiirde üleriigilise ulatusega tegevuste jaoks planeeritud orienteeruvalt 300 000 eurot. Taotlusi üleriigiliste tegevuste elluviimiseks saab esitada Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametile (PRIA) ajavahemikul 27. juulist kuni 3. augustini.

Kokku on Eesti maaelu arengukava 2014–2020 meetmele "Teadmussiire ja teavitus" ette nähtud 12 miljonit eurot, millest 8 miljonit on kavandatud teadmussiirde pikaajaliste programmide rakendamiseks ning 4 miljonit eurot üleriigiliste ja maakondliku ulatusega tegevuste toetamiseks.