“Ainus asi, mida jutumärkides ette heita võiks, oli see, et mitu ettevõtmist, kus osaleda oleks tahtnud, toimusid korraga,” ütles Pärnumaa metsaomanik Leili Mihkelson suvepäevadelt tulles.

Ta märkis loenguid, kus näiteks akadeemik Richard Villems kirjeldas eestlaste kohta uurali rahvaste seas ja professor Hardi Tullus rääkis metsandusest 2050. aastal. Väga huvitav ja asjalik oli olnud ka Euroopa Parlamendi saadiku Ivari Padari ettekanne ELi eelarvest ja toetustest.

Samas oli põnevaid looduse tundmaõppimise retkesid ja loenguid. Leili Mihkelson kahetses, et ei jõudnud kuulata Vahur Seppa, kes rääkis metsloomade käitumisest, ja ka metsataimedest keedetud raviteed jäid joomata.

Väga ilus oli olnud Ambla metsaühistu pärandkultuuriobjektide fotostend, mille koostajaks Toomas Lemming, ja sümpaatne see, et osalejad olid tulnud koos peredega ning lastel olid omad töö- ja mängupaigad.

Paljud osalejad loodavad, et Peep Põntson, Rünno Viir ja teised asjaosalised jätkavad suvepäevade korraldamist ka järgmisel aastal.