See tähendab, et nüüd on Pärnumaa väikemeiereil õigus müüa oma tooteid lisaks otse tarbijatele ka poodidele, restoranidele ja teistele töötlejatele. Seni oli Sepa mahetalus teavitatud koduköök, kus toodetud kaupa sai müüa vaid otse tarbijale kas kohapeal, laatadel või nö piimaringil. Kaua aega oodatud tegevusluba kaotab ettevõtte jaoks senised piirangud ja annab võimaluse oluliseks arenguks.

„Meie jaoks tähendab ametlik tunnustus väga palju. Oleme selle nimel kõvasti vaeva näinud, et täita erinevaid nõudeid. Nüüd jääb üle jätkata tootmisega,“ ütles talu tegevjuht Jorma Silm.

Nende mahetunnustusega toodeteks on hapukoor, grilljuust, sõir, kohupiim, kodujuust ja või. Mahetunnustuseta, kuid tegevusloaga tavatooteks on jäätis. Ettevõtte tootmismahud ei saa olema väga suured, kuna tegemist on väikese peretaluga. Klientidena nähakse eelkõige mahesuunitlusega kauplusi ja restorane.

Alates 2011. aastast on ettevõttes tegeletud tõsisema talutootmise ja piimatoodete väljaarendamisega. Tooted on pälvinud ka tunnustust, näiteks valiti šokolaadi-piparmündijäätis 2013. aastal parimaks tooteks Imaveres toimunud piimapäeval. Sõir pälvis 2016. aastal esikoha ja valmistaja sõirameistri tiitli Saatses seto sõirapäeval. Talu kannab ka „Ehtsa talutoidu“ märki, mis tähendab, et toodetes ei kasutata lisaaineid ja tooraine pärineb valdavalt oma talust. Talus peetakse lüpsilehmi ja munakanu.

Sepa mahetalu asub romantiliste kiviaedadega Pikavere külas Pärnumaal. Meierei on rajatud väiketalu rehielamusse. Nii nagu ammustel aegadel oli selline hoone mitme kasutusotstarbega, nii on see siin ka tänapäeval, ainult sisu on muutunud.