Traktoril on topeltrattad, et saaks maapinnaga maksimaalse kontakti ja seeläbi võimsust ning veojõudu tõhusalt rakendada. Masinal on kuni 370 hj ja kui sellele lisada veel elektrooniline lisavõimsus, tuleb kokku 405 hj. Hiiglase hind jääb 200 000 euro ümber.

Messi suurim ja võimsaim traktor oli aga Lääne-Virumaalt Voore farmist kohale toodud Case IH Quadtrac 600, mille nimi nimivõimsus ületab 600 hj ja mis kaalub 24 tonni. Kui teistel roomikutega traktoritel on kaks, sellel Case'il neli roomikut. Traktorit eksponeerinud ettevõtte Dotnuvos Projektai juhataja Toomas kulu selgitusel on roomikute kandepind palju suurem kui ratastel ning tänu sellele väikesem surve pinnasele ja suur veojõud. „Künklikul maastikul sõites kopeerib selline nelja roomikuga veermik suurepäraselt pinnareljeefi,“ selgitas Kulu.

Case IH Quadtraciga on püstitatud ka maailmarekord kündmises − aastal 2005 künti Prantsusmaal 20-sahalise pöördadraga 24 tunni jooksul 321 hektarit. Masin maksab Eestis suurusjärgus 300 000 eurot.