Varsti tervikuna tootmisesse jõudev kabiin sobib mitmetele eri põllumajandusmasinatele. Nutitehnoloogia viimaste uuendustega ühilduv kabiin võib ühendust hoida ja informatsiooni vahetada nii ringilendava drooni, teise masina, pilve kui ka telefoniga. Kõiki vajalikke tööparameetreid saab määrata ekraanilt, kuigi enamiku vajalikest arvutustest teeb masin ise oma rohkete sensoritega ära.

Kabiini sees on esikohal ergonoomika – kõige paremate töötervishoiuteadmiste järgi on paigutatud nii juhtkang, klaviatuur kui ka ekraan. Kliimaseade töötab kiirelt ja efektiivselt ning istmelgi on lisaks massaažifunktsioonile oma kliimaseade.

Kabiin ja selles olev juht on muust masinast eraldatud vedrustusega, mis kohandab oma tööd vastavalt oludele. Ekraanilt näeb erinevatel külgedel olevate kaamerate pilti ning tark süsteem jälgib juhi pilku ja tumendab parema nähtavuse tagamiseks need osad klaasist, kus pilk ei peatu.

Kabiin kohaldub enamike olemasolevate ning veel leiutatamata nutitehnoloogiatega. Kaamerad tuvastavad ümbritsevaid takistusi ning annavad neist märku muuhulgas maapinnale näidatava laserkujutisega. Laserist on kasu ka siis, kui tuleb teisele masinale näidata, kus peatuda.

"Me ei tee innovatsiooni vaid innovatsiooni pärast," võib lugeda kabiini infobrošüürist. "Koondame olulised trendid nagu modulaarsus, juhtkangi kasutusmugavus ja nutikas põllupidamine millessegi tõeliselt kasulikku, mis on paindlik, tulevikukindel ja kasumlik."