Seevastu turu kõrval asuvas Tasku Rimis olid müügil vaid välismaised õunad ja nende hinnad jäid vahemikku 0.55 kuni 1.89 eurot.

Turul pakuti ka laia valikut köögivilja, alustades mügarlikest maapirnidest (3 eurot/kg) ja lõpetades tavalise kartuli-porgandiga. Maapirnide kohta ütles müüja, et ta on neid aastaid kasvatanud ja söönud. Kõige parem pidi pähklimaitset meenutav juurvili olema toorsalatites.

Vähemlevinud aiaviljast pakuti veel musta rõigast ja nuikapsast hinnaga kaks eurot kilo. Väike purk mädarõigast kirjaga “Ise tehtud, hästi tehtud” maksis euro.

Peipsiääre sibula eest tuli maksta kaks, paprika eest 2.50, põldoa eest 4 ja soolakurgi eest 3.50 eurot. Müügil oli ka kodumaine talutomat hinnaga 1.60 ja värske kurk (2.50 eurot).

Seevastu Rimis maksis Luunja värske kurk 1.29 eurot, kodumaine kaalikas 55, porgand 31 ja kapsas 35 senti. Turulistel tuli aga kaalika ja punapeedi eest välja käia terve euro, porgandi eest 1.20−1.50 eurot ning kapsa eest 80 senti.

Sarnane olukord, kuid mitte nii suur hinnavahe, oli ka kartulite puhul. Kui turult sai kilo pesemata kartuleid kätte 30−40 sendiga, siis Rimist vaid 25 sendiga. Pestud kartulid maksid aga ketipoes 39 senti. Nii et turul ostlemise rõõm maksab omajagu.

Silmarõõmuks on turulisel võimalik koju soetada ka sügisesi lilli ja muid taimi.

Näiteks krüsanteemi- või kanarbikupoti saab kätte 2.50 euro eest, sügisaster ja ilukapsas maksid kaks eurot. Värvilise astrikimbu eest küsiti vaid pool eurot.