Rekordlaktatsiooni iseloomustab äärmiselt ühtlane toodangukõver. Laktatisooni esimesel lüpsikuul oli päevatoodang 58,8 ja kümnendal lüpsikuul 58,3 kg piima. Toodang 305 päeva keskmisena 64,8 kg piima. Piimarasva- ja valgutoodangu summa oli 1349 kg, mis on läbiaegade Eestis viies tulemus.

Missy paistis hea toodanguvõimega silma juba esimesel laktatsioonil, andes 15277 kg piima. Selle tulemusega kuulub ta samuti kümne parima lehma hulka. Ka piimakvaliteedi näitajatelt on rekordlehma piim suurepärane. Somaatiliste rakkude aretusväärtus on 115, mis iseloomustab head udara tervise taset. Nii piimarasva- kui valgusisaldus oli rekordlaktatsioonil 3,41 %.

Tipplehm on ka vastavalt oma toodangu tasemele Eesti parim lehm piimajõudluse aretusväärtuselt (SPAV). SPAV 152 on nii kõrge hinne, millist tulemust varasemast holsteini tõu ajaloos ei esine.
55 kuu vanune lehm on 813 lüpsipäevaga tootnud senini eluaja toodanguks juba 43999 kg.

Missy on sündinud 27. juulil 2011. aastal. Esimest korda poegis ta 26- ja teist korda 44-kuuselt. Tema isa on Ameerika päritolu holsteini pull Mr Minister, emaisa Eestis aretatud Belro ET ja emaemaisa Kanada kuulsus Bolton ET. Ka kolm põlvkonna emaseellased on tootnud laktatsiooni toodanguteks üle 10 tonni piima.

Lisaks supertoodangule on Missy laitmatu välimikuga lehm. Tema välimiku üldhinnet on hinnatud 85 punktiga, sellise tulemuse on saavutanud vaid üksikud tipplehmad. Vissikonkursside külastajad on olnud tunnistajateks nii 2014. kui 2015. aastal Missy suurepärasest esitlusest, kus kohtunikud nimetasid ta oma vanuseklassi võitjaks. Lisaks mullu pälvis ta reservvissi tiitli. Seega on uue Eesti rekordlehma näol tegemist tõelise superstaariga.

Kohtunikud kiitsid konkursil tema ülihead udara kvaliteeti. Eriti tagaudara kõrgust ja laiust, samuti tema sobivust kaasaegsele holsteini tüübile. Ligi 160 cm kõrgune lehm oli konkursiringides väga elegantne. Teda iseloomustades jagus hindajatel kiidusõnu võrdselt konkursi võitjaga. 2014. aastal konkurssi hinnanud saksa kohtunik Guido Simon pakkus just esmaspoeginud lehmade klassi võitjana välja Missyt ja küsimusele, kes konkursil osalenud lehmadest võiks lüüa läbi Euroopa meistrivõistlustel, vastas ta, et näeb noores võitjas suurt potentsiaali.

Tartu Agro AS Vorbuse farmi tõuaretuse juht Maie Mölder iseloomustas Missyt kui tõelist piimamasinat, kes lüpsab palju ja tarbib ka sööta ohtrasti. Nii võib tipplehma kohata pidevalt söödasöime lähedal head paremat maitsmas. Samuti ei ole Missy kaotanud ka 11. laktatsioonikuuks oma ülihäid udara ja välimiku omadusi.

Kokku on Eestis kuus lehma, kelle piimatoodang ületanud 19 tonni.

500 parima laktatsiooni toodanguga lehma hulka kuulub 99 Tartu Agro AS karjast pärit lehma.
Tartu Agro AS 741 holsteini lehma lüpsid mullu 12238 kg piima, mis on holsteini karjadest riigi teine tulemus.

Näis, kas järgmine rekordi vajab juba 20 tonni ületamist.

Soovin kõikidele tippkarjade omanikele soovi ja usku oma hoolealuseid selliselt pidada, et rõõmsaid saavutusi ka tulevikus teistega jagada.