Laias laastus jaguneb Fieragricola järgmisteks osadeks: põllumajandustehnika, loomakasvatus (koos šõude ja võistlustega), laudatehnika, viinamarjakasvatus, viljakasvatus, biodünaamiline majandus, maastikukujundus, alternatiivenergia, agrokeemia. Igaühe jaoks on oma hall, põllumasinate jaoks mitu. Hallide vahelised teise korruse korpused on kasutusel sööklatena või toimuvad seal temaatilised loengud – iga loeng või seminar selle halli kõrval/kohal, milles on just selle ala väljapanek.
Seminaride ja foorumite teemad on väga aktuaalsed: toitainete emissiooni vähendamine, keskkonnasäästlik taimekaitse, resistentsed umbrohud; suured arvud põllumajanduses, piima omahind jms. Kahjuks küll itaalia keeles, nii et aru tuleb saada presentatsioonuide järgi.

Kuigi messi avapäev oli kolmapäev, hakkas pärastlõunal hallides kitsaks jääma. Silmapaistvalt palju oli noori, ilmselt noorfarmereid ja ametikoolide õpilasi.

Näitus on avatud kella 18ni ja söögikohad töötavad kogu päeva täisauruga.Vastu õhtut, kui neis laternad põlema pandi, hakkas ka meeleolu tuure üles võtma..