Greg, Kendal ja Nathan Petersoni esimene paroodiavideo tuli välja aasta tagasi ning see põhines toona ülipopulaarsel Gangnam Style hitil. Tänaseks on klipp kogunud enam kui 13 miljonit vaatamist. Ka teisi nende videosid on vaadatud miljoneid kordi.

Miks nad seda teevad? "Me tahame inimestele rääkida neist headest asjadest, mida me oma farmis iga päev teeme, kui kõvasti me toidu tootmiseks tööd rügame ja kuidas me maaelu hoiame," tutvustas 22aastane Greg laulvate vendade eesmärki portaalile The West Australian Newspapers.

"Ühtlasi tahame me innustada põllumehi kõikjal maailmas, eriti noori, põllumajandustootmise eest võitlema. See on meie kätes," viitas ta tulevikule. "Me ei saa endale põllupidamisest loobumist lubada, ükski tsivilisatsioon ei jää ilma selleta ellu. Ja see on kogu maailma põllumeeste asi."

Poiste sõnul aitavad nende elurõõmsad klipid inimestel põllupidamisest paremini aimu saada, eriti neil, kes kunagi üheski farmis käinud pole.

Noormehed leiavad ka, et nii internet kui sotsiaalmeedia on farmeritele väga vajalikud.

"Põllumeeste jaoks on oluline teavet jagada ja koostööd teha, üle kogu maailma, sest me oleme kõik ühe ja sama maailmaturu osalised. See, mida Euroopa farmerid teevad, mõjutab ka meid siin Kansases. Me peame põllumajanduse eest seisma nii kohalikul, rahvuslikul kui rahvusvahelisel tasandil," arvas Greg Peterson.

Vaata ka teisi videosid Youtube'is The Peterson Farm Bros kanalilt.